img

Bruiloften

 

Door het persoonlijke contact met Tropical Birds Events organiseren wij samen met jullie het mooiste huwelijksfeest.
De professionele allround DJ’s van Tropical Birds Events spelen in op de wensen van u en uw gasten, Zij beschikken over voldoende expertise om de dansvloer gevuld te houden. Dit alles voor jong en oud!

 

 

Een onvergetelijk trouwfeest is het sleutelwoord bij ieder bruidspaar. Jullie mooiste dag moet natuurlijk perfect zijn van het begin tot het einde.
Hoewel al deze zaken belangrijk zijn, is misschien het belangrijkste aspect van jullie speciale dag de afsluiting, namelijk; het feest met de juiste bruiloft DJ.

Het is tenslotte de DJ die de stemming bepaalt, de receptie de nacht in draagt of mensen op de dansvloer krijgt.

 

Daarom hebben wij een lijst samengesteld van de top 7 kenmerken die de allround bruiloft DJ’s van Tropical Birds Events hebben:

 1. De Bruiloft DJ luistert naar jullie wensen en behoeften.
  Hij begrijpt dat dit één van jullie belangrijkste dagen in jullie leven is, en dat jullie de hem vertrouwen om jullie feest onvergetelijk te maken.
  De DJ zal vragen stellen totdat hij precies weet wat jullie wensen zijn. Hij denkt mee om jullie wensen of ideeën te realiseren.
 2. De Bruiloft DJ is eigenlijk een grote ceremoniemeester.
  De kans is groot dat jullie meer nodig hebben dan alleen de muziek. Hij zorgt ervoor dat al uw gasten betrokken zijn bij bijvoorbeeld de formele aankondigen. Ook heeft hij de regie over de tijdlijn. Zoals de vlotte doorloop tijdens de receptie of uw feest.
 3. De bruiloft DJ weet precies welke muziek hij moet spelen.
  De muziek op jullie bruiloft bepaalt immers de sfeer. Dit vergt veel ervaring en voorbereiding om uw publiek te “lezen”. Hij weet precies hoe dit moet, en begrijpt ook hoe de favoriete nummers van de bruid en bruidegom verwerkt moeten worden, evenals de muziek die ervoor zorgt dat uw gasten op de dansvloer komen en houdt. Hij speelt de juiste combinatie van snelle en langzame nummers om ervoor te zorgen dat iedereen, van jullie 5-jarig nichtje tot jullie 90-jarige opa, plezier hebben.
 4. De Bruiloft DJ is er klaar voor wanneer jullie dit ook zijn!
  De ervaring leert dat het tijd kost om alles op tijd op te bouwen en klaar te zetten voor jullie feest. Daarom zal hij ruim op tijd zijn om alles in orde te maken. De apparatuur installeren en afstellen om zo bijvoorbeeld de akoestiek van de zaal te maximaliseren. Ook zal hij de lichtshow afstellen zodat jullie en jullie gasten het beste geluid en verlichting krijgen. Onze DJ’s beschikken altijd over back-up apparatuur, voor het geval er iets misgaat.
 5. De Bruiloft DJ is professioneel.
  Als jullie op zoek zijn naar een bruiloft DJ, dan zoeken jullie een professional en geen hobbyist. Onze DJ’s doen altijd hun best, niet alleen om jullie bruiloft onvergetelijk te maken, maar ook om een reputatie hoog te houden. Hij gedraagt zich als een professional op allerlei manieren. Op jullie bruiloft is hij goed gekleed met een overhemd en ziet er verzorgd uit. De DJ is ontspannen en heeft controle over elke situatie die zich kan voordoen. De DJ’s van Tropical Birds Events drinken geen alcohol tijdens jullie bruiloft.
 6. De Bruiloft DJ werkt nauw samen met de locatie. 
  Tropical Birds Events is van mening dat wanneer jullie ons inhuren voor jullie bruiloft, het bruidspaar ontzorgt moet worden. Jullie hebben het immers al druk genoeg. Dit doen wij door de verantwoordelijkheid op ons te nemen door vóór de bruiloft contact op te nemen met de locatie en afspraken te maken over bijvoorbeeld het opzetten, logistiek, stroom etc. Dit zorgt ervoor dat wij jullie zorgen en spanning wegnemen en daarmee ontzorgen.
 7. Er is altijd een back-up Bruiloft DJ beschikbaar
  Tropical Birds Events is natuurlijk niet voor niets al meer dan 35 jaar een begrip in de muziekwereld!

 

Kortom:
De Bruiloft DJ van Tropical Birds Events ontneemt jullie stress van jullie feest. Jullie trouwdag moet immers gevuld zijn met opwinding en niet met stress en angst.
Tropical Birds Events weet dit als geen ander; daarom neemt de DJ zelf contact op met de locatie, is ruim op tijd aanwezig en begeleid uw gasten op het feest.
Met de bruiloft DJ van Tropical Birds Events hoeven jullie je geen zorgen te maken over het feest en kunnen jullie dus genieten van jullie onvergetelijke dag!

 

Neemt contact op en laten we met elkaar jullie bruiloft onvergetelijk maken!
Niets is ons te gek.

 

Tropical Birds Events is voor groot en klein, uw wens is wat bij ons vooraan staat!


Translate »